OVO JE KUĆA JEZE U KOJOJ JE BILA ZATOČENA ANA: Momak se danima brutalno iživljavao nad njom, dok je u drugoj prostoriji bila njegova MAJKA (FOTO)

Od jezivih povreda koje su djevojci nanijete ugrožen joj je život, njoj su ljekari morali da izvade slezinu.

  • Hronika

  • 07. Sep. 2023  

  • 1

Nemanja G. (41) osumnjičen je da je danima svoju djevojku Anu M. (36) držao zaključanu u kući, dok ju je brutalno tukao i maltretirao, a od monstruoznih povreda joj je ugrožen život, piše Blic.rs.

Sve se odvijalo od 26. augusta u Bariču u Obrenovcu.

"On je nju od 26. augusta držao zatočenu u kući u Bariču, tukao ju je i maltretirao. Djevojka je nakon četiri dana uspjela da pobjegne kod majke u Zemun", navodi izvor "Blica".

Nasilnik živi sa majkom

Kako saznajemo, Nemanja u toj kući živi sa svojom majkom, a prema informacijama koje posjedujemo, ona je bila u kući dok je Ana bila zatvorena i brutalno tučena.

alt

Uhapšeni nasilnik

Nesretna djevojka je uspjela da se spasi dok je on spavao i pobjegla je kod svojih roditelja u Zemun. Zajedno sa majkom otišla je u bolnicu, nakon čega je alarmirana policija. Tada je otkriven uznemirujući slučaj nasilja.

N.G. je saslušan u tužilaštvu i njemu je određen pritvor. On je prilikom saslušanja izneo detaljnu odbranu.

"Odlučio je da iznese odbranu, negirao je krivično djelo i rekao je kako to nije bilo baš tako kako je žrtva ispričala. Naveo je da je ona tek kasnije otišla u bolnicu", navodi izvor.

alt

Kako saznajemo, njemu se na teret stavlja krivično djelo protivpravno lišenje slobode i teška tjelesna povreda opasna po život.

Od jezivih povreda koje su djevojci nanijete ugrožen joj je život, njoj su ljekari morali da izvade slezinu.

Nemanja je poznat nadležnim organima i on je ranije osuđivan.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...