DAN PRIJE SMRTI OKAČIO JEDAN OGLAS: Poslije pogibije na autoputu isplivali detalji o životu stradalog; OGLASILA SE I KĆERKA (VIDEO)

Naime, poginuli Dejan J. bavio se masažamo, redovno je objavljivao oglase na društvenim mrežama u kojima je reklamirao svoje usluge i pozivao zaintersovane da zakažu svoj termin.

  • Hronika

  • 04. Sep. 2023  

  • 0

Od vozača "Fiat Punta" Dejana J. (53) koji je jučer poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu "Miloš Veliki" kod Obrenovca, kada je vozio u kontrasmjeru udario u "Hyundai", oprostila se potresnom porukom kćerka koja je imala jednu molbu za njegove prijatelje, piše beogradski Kurir.

Podsjetimo, sa Dejanom J. u kolima bio je i N. K. (40) i on je sa teškim povredama prevezen u bolnicu. Hospitalizovana je i D. P. (30), koja je bila za volanom "Hyundaija" u koji se zakucao "Punto". Do tragične nesreće, podsjetimo, došlo je jučer popodne kada je "Fiat Punto", idući brzom trakom u kontrasmjeru, udario u "Hyundai" koji se regularno kretao svojom trakom. Poslije silovitog sudara sa "Hyundaijem" "Fiat" se zapalio.

alt

Poginuli Dejan J.

"Obavještavam vas da je moj otac Dejan poginuo 3. septembra u teškoj saobraćajnoj nesreći. Molim njegove prijatelje da ne zovu njegov broj", napisla je djevojka, dok su ispod ovog posta mnogobrojni korisnici izjavljivali saučešće.

Naime, poginuli Dejan J. bavio se masažamo, redovno je objavljivao oglase na društvenim mrežama u kojima je reklamirao svoje usluge i pozivao zaintersovane da zakažu svoj termin. Bio je veoma aktivan na društvenim mrežama, pa je tako samo dan prije stravične nesreće objavio da prodaje "Fijat Punta" u kom je jučer i poginuo.

alt

"U oglasu su je napisao da 'Punta' cijeni 700 eura (oko 1.400 KM), a uz fotografije kola sa svih strana, naveo je da ima ugrađen i plin. Tako da moguće je i da je plin doveo do toga da se auto zapali poslije udara", kaže naš sagovornik.

Nažalost, slučajna bizarnost jeste i ta da je samo dva dana prije nesreće Dejan objavio status vezan za bezbjednost u saobraćaju.

alt

"Dragi vozači uskoro kreće prvi dan škole. Stanite na pješačkom prelazu i usporite u blizini škole, otvorite oči i ne žurite nigdje. Djeca su u saobraćaju skoro nevidljiva, do drugog razreda se ne vide iza automobila, vesela su i nepromišljena. Ne zaustavljajte njihove živote, zaustavite svoje automobile. Srećan prvi dan škole", ovaj post poginuli je objavio prije dva dana.

Istragu o ovoj saobraćajnoj nesreći vodi Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog da se uradi obdukcija, da se pregleda vozilo, urade toksikološke analize, kao i da se identifikuje stradala osoba.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...