NEVIĐENO IZDANJE MAĐARSKOG PREMIJERA: Viktor Orban se odmara u Hrvatskoj, vješto se skriva, ima bradu

Mađarski premijer prvi put je uhvaćen s bradom, a uz naočale i kapu neprepoznatljiv je i za svoje sunarodnjake.

  • Regija

  • 27. Avg. 2022  27. Avg. 2022

  • 0

Godišnji odmor Viktora Orbána, koji se odmara na hrvatskim otocima u Dalmaciji, ušao je u četvrtu nedjelju, što se vidi i po opuštenom i dosad neviđenom izdanju mađarskog premijera.

Kako otkriva Večernji list, prvi put je uhvaćen s bradom, a uz naočale i kapu neprepoznatljiv je i za svoje sunarodnjake.

Ipak, kako tvrdi list,prepoznao ga je šef spoljnopolitičkog odbora Zsolt Németh te su se fotografisali.

Lokacija susreta nije otkrivena, ali se može zaključiti iz odraza na njihovim naočalama: Zaklopatica, preciznije njezina luka, na otoku Lastovu.

Orbánova majica izazvala je veliku pažnju: mnogi su prikazanu kartu uspoređivali sa svjetskim državama, tvrdili da je Rusija ili SAD, i iz toga izvlačili političke komentare, dok upućeniji nisu malo bolje pogledali i prepoznali - Lastovo, prenosi Večernji list.

List dalje otkriva da je Orban vojnim avionom sletio na Brač, potom je posjetio Hvar, gdje je večerao s hrvatskim predsjednikom Zoranom Milanovićem, a onda i Vis.

Tamo mu nije sve išlo kako treba - pokvario mu se gumenjak pa su njega, suprugu i tjelohranitelja odvukli do uvale Rukavac. Najnovije odredište je Lastovo, gdje je uhvaćen kamerom u opuštenom, ljetnom izdanju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...