DODATNI MOTIV: Selektor Bećiragić vratio se u Njemačku i vodit će Zmajeve protiv Mađara

Utakmica između BiH i Mađarske počinje u 14.30 sati.

  • Sport

  • 01. Sep. 2022  

  • 0

Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Adis Bećiragić, vratio se u Njemačku i sa klupe će voditi Zmajeve protiv Mađarske na startu Eurobasketa.

Bećiragiću je prije nekoliko dana preminula majka, zbog čega je on napustio bazu Zmajeva u Njemačkoj, a danas se iz Sarajeva vratio u Koln, potvrdio je za Sport klub TV komentator Sabahudin Topalbećirević.

To će, bez sumnje, biti dodatni motiv košarkašima BiH protiv Mađara, a vrijedi istaknuti i da Bećiragićev saradnik Gordan Firić danas slavi rođendan.

Utakmica između BiH i Mađarske počinje u 14.30 sati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...