SELEKTOR BEĆIRAGIĆ NAKON POBJEDE U NIKOZIJI, OPREZNO: "Ako protiv Francuske budemo imali dvije slabe minute loše nam se piše"

Reprezentacija BiH slavila je rezultatom 99:66, a Kiprani su otpor pružili samo u prvoj četvrtini.

  • Sport

  • 23. Feb. 2024  

  • 0

Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Adis Bećiragić nakon sjajne pobjede u Nikoziji nad Kiprom na startu kvalifikacija za Eurobasket, zahvalio se domaćinu na dočeku.

"Osjećali smo se sjajno", kazao je, te pohvalio atmosferu u dvorani.

Reprezentacija BiH slavila je rezultatom 99:66, a Kiprani su otpor pružili samo u prvoj četvrtini. 

Bećiragić je mišljenja da je njegov tim odigrao slabo uvodni dio meča.

"U prvoj četvrtini smo igrali loše, pogotovo prvih šest minuta, zatim smo vratili ritam. Svaki put u novom prozoru imamo drugačiji tim i težište naše igre se mijenja. Teško je bilo šta uraditi za tri dana. Igrali smo brzo i to je najbolje što radimo", rekao je Bećiragić.

On je naglasio da u početku nismo igrali odbranu "kako smo se dogovorili, pogotovo u prvih šest minuta".

 "Nakon toga igrači su se sabrali i igrali smo kako smo se dogovorili i zadovoljan sam. Ako protiv Francuske budemo imali dvije slabe minute loše nam se piše", kazao je selektor BiH, prenosi Faktor.

Narednu utakmicu Zmajevi igraju u ponedjeljak protiv Francuske u tuzlanskoj dvorani Mejdan.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...