PREDSJEDNIK SRBIJE GA MAHNUO: Pogledajte kako se pijani Vučić odnosi prema svojoj savjetnici (VIDEO)

- Nemoj više, brojali su mi ljudi, više od 100 čaša sam popio, to što meni nije ništa, to je druga stvar, ja dolazim opet u subotu - hvalio se Vučić.

  • Regija

  • 02. Sep. 2022  

  • 2

Na društvenim mrežama kruži snimak na kojem se predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, tokom sajma u Beogradu pod nazivom "Vinska vizija Otvorenog Balkana", hvali kako može popiti mnogo vina. 

- Nemoj više, brojali su mi ljudi, više od 100 čaša sam popio, to što meni nije ništa, to je druga stvar, ja dolazim opet u subotu - hvalio se Vučić.

U jednom trenutku, vidno veselom i pripitom Vučiću, savjetnica za medije Suzana Vasiljević pokušala je da uzme čašu, ali ju je on oteo natrag i nastavio da ispija, piše nova.rs.

- Samo ja da probam - rekla je Vasiljević, koja je nakon gutljaja krenula da vraća Vučićevu čašu na štand, ali je on bio izričit: "Ne, ne, ne..." i uzeo natrag čašu vina od čovjeka sa štanda.

- Ona se boji da sam pio previše, to je u redu - rekao je Vučić.

Uporna Vasiljević nije odustajala, u jednom trenutku pokušala je za ruku uhvatiti Vučića, ali se on izmakao i jednim pogledom joj pokazao da je vrijeme da odustane i skloni se od njega, što je ona na kraju i učinila.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...