NEVJEROVATAN INCIDENT NA CRNOGORSKOM PRIMORJU: Supružnici napali Ruskinju (37), ona ženi polomila nogu

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru

  • Hronika

  • 08. Sep. 2022  

  • 0

Kako je saopćila crnogorska policija, jučer je u 13.55 sati dežurna služba barske policije obaviještena od strane građana da je u ulici Vladimira Rolovića u Baru, došlo do tuče između više lica.

Policijski službenici su izašli na lice mjesta i došli do saznanja je da je došlo do sukoba između N.S. (38) i njegove nevjenčane supruge D.N. (33), oboje iz Bara, sa jedne i S.A. (37) iz Rusije sa druge strane, prenosi Telegraf.rs.

Naime, S.A. se jučer, postupajući po pozivu policijskih službenika barske policije, uputila u službene prostorije radi davanja izjave na zapisnik u svojstvu građanina, na okolnosti događaja iz prethodnog perioda, kada je prijavljena od strane N.S. i D.N. da je na društvenim mrežama objavljivala eksplicitne snimke koji se tiču njih dvoje.

Na putu do službenih prostorija barske policije S.A. su u blizini jednog ugostiteljskog objekta, presreli N.S. i D.N. i fizički je napali zadajući joj više udaraca u predjelu tijela kojom prilikom je zadobila lake tjelesne povrede, dok je S.A. zadala udarac D.N. nanoseći joj tom prilikom tešku tjelesnu povredu u vidu prijeloma kosti skočnog zgloba lijeve noge.

U namjeri da spriječi ovaj fizički sukob, umiješao se slučajni prolaznik M.Č. koji je tom prilikom od strane N.S., zadobio udarac stisnutom šakom u predjelu glave - lica, kada je isti zadobio tjelesnu povredu u vidu posjekotine.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru po čijem je nalogu u redovnom postupku podnijeta krivična prijava protiv S.A. zbog sumnje da je počinila krivično djelo teška tjelesna povreda.

Osim toga, protiv N.S. je podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz čl. 8 i 10 Zakona o javnom redu i miru, protiv D.N. zbog prekršaja iz čl. 10 Zakona o javnom redu i miru, kao i protiv S.A. zbog prekršaja iz čl. 7 istog Zakona.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...