OVO JE UHAPŠENI KASKADER POZNATI UČITELJ JAHANJA OSUMNJIČEN DA JE SEKSUALNI PREDATOR: Terete ga za obljubu 10 učenica, među kojima su i maloljetnice

Njemu se na teret stavlja silovanje, pokušaji silovanja i nedozvoljene polne radnje.

  • Hronika

  • 12. Sep. 2022  12. Sep. 2022

  • 1

Muškarac koji je danas uhapšen u zajedničkoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu je učitelj jahanja u Lipovačkoj šumi i poznati kaskader koji je vrhunac slave dostigao filmovima "Neretva" i "Nemanjići".

alt

On je uhapšen danas i osumnjičen da je u dužem vremenskom periodu silovao i obljubio najmanje 10 djevojaka među kojima su i maloljetne osobe, piše Blic.rs.

Njemu se na teret stavlja silovanje, pokušaji silovanja i nedozvoljene polne radnje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...