INCIDENT ISPRED DVORCA SNIMILA JE KAMERA: Pogledajte šta se dogodilo Meghan Markle u trenutku dok se pozdravljala s ljudima (VIDEO)

Meghan je stoički podnijela situaciju, preskočila ju je i nastavila dalje kao da se ništa nije dogodilo.

  • Šareni svijet

  • 13. Sep. 2022  

  • 0

Meghan Markle doživjela je neugodan trenutak dok se pozdravljala s ljudima ispred dvorca Windsor. Naime, jedna žena ju je potpuno ignorirala, odbila pružiti ruku te okrenula glavu od Meghan, koja se rukovala sa svima oko sebe.

Incident se dogodio u subotu poslijepodne nakon što su se Meghan i princ Harry pridružili princu i princezi od Walesa u šetnji, tokom koje je četvorka pozdravila članove javnosti koji su došli odati počast pokojnoj kraljici. Većina okupljenih je toplo dočekala Meghan, neki su je i zagrlili, no nepoznata žena odlučila joj je dati do znanja da joj nije zaboravila sve što je rekla o kraljevskoj porodici.

Meghan je stoički podnijela situaciju, preskočila ju je i nastavila dalje kao da se ništa nije dogodilo. Žena se nakon toga okrenula i nasmijala. Snimka neugodnog susreta proširila se društvenim mrežama i izazvala brojne reakcije. Dok su neki podržali ženu, drugi su pisali da je riječ o nepristojnosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...