POLITIČKE IGRE U CRNOJ GORI: Kasni sastanak lidera stare većine, čekaju dolazak Dritana Abazovića

Lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić kazao je da se o lideru Demosa Miodragu Lekiću raspravljalo kao mandataru, i da je postignut visok nivo saglasnosti.

  • Regija

  • 14. Sep. 2022  14. Sep. 2022

  • 0

Nastavak današnjeg sastanka partija bivše parlamentarne većine kasni, jer lideri stranaka čekaju dolazak predsjednika Građanskog pokreta URA i premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića.

Nastavak sastanka je bio zakazan u 21 sat.

Abazović je na konvenciji GP URA u Muzičkom centru Crne Gore u Podgorici.

Današnji sastanak je počeo u 12 sati, a nakon tri sata razgovora, napravljena je pauza, pišu Vijesti.

Lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić kazao je da se o lideru Demosa Miodragu Lekiću raspravljalo kao mandataru, i da je postignut visok nivo saglasnosti.

Prvom dijelu sastanka prisustvovali su lideri i funkcioneri partija "stare većine": Andrija Mandić (Nova), Milan Knežević (DNP), Branko Radulović (PzP), Aleksa Bečić (Demokrate), Dragan Krapović (Demokrate), Danilo Šaranović (Demokrate), Vladimir Joković (SNP), Dritan Abazović (GP URA), Miloš Konatar (GP URA), Zoran Mikić (GP URA), Miodrag Lekić (Demos), Goran Danilović (Ujedinjena Crna Gora), Marko Milačić (Prava Crna Gora), Maksim Vučinić (Radnička partija) i Srđan Pavićević (CIVIS).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...