ZA NJU JE VRIJEME STALO: Juliette Binoche sve je zadivila efektnim izdanjem na crvenom tepihu (FOTO)

Francuska glumica, koja je početkom milenija stekla svjetsku slavu ulogom u filmu "Čokolada", osvaja mladolikim izgledom na pragu 60-e.

  • Žena

  • 19. Sep. 2022  19. Sep. 2022

  • 0

Na crvenom tepihu festivala u Španiji ukrala je svu pozornost u sjajnom primjerku crnog kombinezona, upotpunivši ga lila ogrtačem s dramatičnim detaljem dugih resica i upečatljivom žutom podstavom.  

Nekolicinom zlatnih ogrlica s privjescima upotpunila je V-izrez dekoltea dok su se ispod nogavica kombinezona nazirale crne sandale s trendovskom platforma petom,  navodi Tportal.hr.

Juliette Binoche

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...