IZETBEGOVIĆ UZVRATIO MILANOVIĆU: „Prvo ostruži fašizam, pa tek onda koristi sapun i parfem…“

- Sve je sazrelo za ekonomski bum koji će dovesti do velikog poboljšanja životnog standarda u BiH – kazao je Izetbegović

  • Vijesti

  • 20. Sep. 2022  

  • 8

Govoreći o izjavama predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, lider SDA Bakir Izetbegović je kazao da Hrvatska nije oslobađala BiH već je vodila neodgovornu politiku koja je, između ostalog, rezultirala masovnim odlaskom hrvatskog stanovništva iz BiH.

- Bosanski Hrvati su naš narod, nisu vaš, bez obzira kakve mi s njima imali probleme. Imate puno posla u Hrvatskoj, buja vam fašizam među omladinom. Prvo ostruži fašizam, pa tek onda koristi sapun i parfem – poručio je Izetbegović Milanoviću.

Pozvao je Izetbegović političke oponente SDA da prestanu s uzaludnim napadima na, kako je kazao, "najjaču patriotsku stranku", već da se okrenu borbi za državu BiH i njene građane.

- Sve je sazrelo za ekonomski bum koji će dovesti do velikog poboljšanja životnog standarda u BiH – kazao je Izetbegović, podsjećajući na pozitivne rezultate rada Vlade FBiH u proteklom periodu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...