BH. REPREZENTATIVAC AMIR HADŽIAHMETOVIĆ: " Kvalitetniji smo od Crne Gore, u dobroj smo poziciji da osiguramo prvo mjesto"

- Igrali smo protiv Crne Gore u Podgorici. Zaslužili smo pobijediti, nesretno smo primili gol. Kvalitetnija smo ekipa i vjerujem u pobjedu - rekao jeHadžiahmetović.

  • Sport

  • 21. Sep. 2022  

  • 0

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine u Zenici se priprema za utakmice Lige nacija protiv Crne Gore i Rumunije.

- Pripreme idu odlično, svi dobro treniramo i mislim da smo spremni za naredne utakmice - rekao je veznjak Zmajeva Amir Hadžiahmetović.

Tim Ivayla Peteva u petak u Zenici dočekuje Crnu Goru. Prvi duel ovih selekcija u crnogorskoj prijestolnici okončan je neriješenim rezultatom 1:1.

- Igrali smo protiv Crne Gore u Podgorici. Zaslužili smo pobijediti, nesretno smo primili gol. Kvalitetnija smo ekipa i vjerujem u pobjedu - nastavlja Hadžiahmetović.

On smatra da su Zmajevi u prethodne četiri utakmice u Ligi nacija odradili dobar posao.

- Odradili smo dobar posao, skupili smo dosta bodova. Došli smo u dobru poziciju da osiguramo prvo mjesto. Vjerujem u ekipu i nadam se pobjedi - poručuje član Konyaspora.

Amir Hadžiahmetović je za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrao 20 utakmica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...