ŽENE SU UZDISALE ZA NJIM: Pogledajte kako danas izgleda Daniel Popović (FOTO)

S tri žene ima četvero djece, a trenutno je u petom braku sa slovenskom novinarkom Aleksandrom, s kojom se skrasio u Sloveniji, u mjestu Domžale.

  • Estrada

  • 22. Sep. 2022  22. Sep. 2022

  • 0

Njjegova pjesma 'Džuli' rado se sluša već punih 39 godina. S njom je 1983. Daniel Popović osvojio visoko četvrto mjesto na Eurosongu u Münchenu. Pjevač, gitarist, kompozitor, aranžer i tekstopisac i dalje je muzički aktivan, a posljednjih godina živi u Sloveniji.

U posljednje vrijeme više se pisalo o njegovim privatnim dramama nego o muzici. Prije dvije godine objavio je dva singla, od kojih je jedan posvetio medicinskom osoblju na prvoj 'borbenoj liniji' kad je riječ o koronavirusu.  Tada je Daniel Popović najavio i da piše memoare.

S tri žene ima četvero djece, a trenutno je u petom braku sa slovenskom novinarkom Aleksandrom, s kojom se skrasio u Sloveniji, u mjestu Domžale.

Redovno vježba, a sa suprugom obavezno tri puta sedmično ide na brzo hodanje, najmanje pet kilometara. Kako je izjavio ranije, on i njegova odabranica 'puno razgovaraju, smiju se, pričaju viceve, anegdote i uživaju zajedno'.

Inače, pjevač kojeg su slušale generacije pojavljuje se u novoj sezoni showa 'Ženim sina' Nove TV, u kojoj učestvuje njegov sin Sebastian iz braka s bivšom manekenkom Sanjom Bjedov, navodi Tportal.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...