HALUCINACIJE DODIKOVOG SAVJETNIKA U JUTARNJEM PROGRAMU: "Republika Srpska je noćas izbjegla da padne pod šapu tzv. građanske BiH..."

Kalinić je kazao da je "veoma važno to što se naš narod pokazao politički zrelim i patriotski opredijeljenim".

  • Politika

  • 03. Okt. 2022  03. Okt. 2022

  • 3

-Sinoć je spašena Republika Srpska i narod se patriotski opredijelio, izjavio je bivši predsjednik Narodne skupštine Srpske Dragan Kalinić, danas savjetnik člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika gostujući na RTRS-u.

Kalinić je kazao da je "veoma važno to što se naš narod pokazao politički zrelim i patriotski opredijeljenim".

- Vidim da je narod prepoznao one snage koje su u stanju da očuvaju slobodu, demokratičnost i ravnopravnost Srpske u okviru BiH. Važna je bila uloga SNSD-a i njenih koalicionih partnera i mislim da se, za razliku od drugih, pokazala kao stranka sa integritetom i stranačkom disciplinom - rekao je Kalinić.

Kalinić je poručio da će CIK dati finalnu ocjenu.

- Mislim da je na neki izvjestan način neupitna pobjeda SNSD-a i njenih koalicionih partnera. Čini mi se da je Cvijanović ubjedljivo pobijedila Šarovića i on je priznao poraz i čestitao sinoć. Narod je u Željki prepoznao stabilnu, čvrstu i optimističnu osobu. Dodik, kako govori statistika SNSD-a nadmašio je za oko 30.000 glasova nadmašio Trivićevu - naglasio je Kalinić.

"Zahvaljujući pobjedi našeg naroda i stranaka Srpska je noćas izbjegla da padne pod šapu tzv. građanske BiH", kazao je Kalinić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...