SVE POPULARNIJA NAMIRNICA: Kate Middleton svaki dan jede isti doručak, otkriveno od čega se sastoji

Britanski mediji prenose da princeza od Welsa jede isti doručak svaki dan, a stručnjaci tvrde da se hrani raznoliko, što joj omogućuje da se osjeća i izgleda sjajno.

  • Žena

  • 12. Okt. 2022  12. Okt. 2022

  • 3

Kate Middleton svaki dan konzumira isti doručak koji se sastoji od kombinacije prilično zdravih sastojaka.

Britanski mediji prenose da princeza od Welsa jede isti doručak svaki dan, a stručnjaci tvrde da se hrani raznoliko, što joj omogućuje da se osjeća i izgleda sjajno.

Za 40-godišnjakinju se kaže da počinje svoj dan sa zobi, koja je bogata proteinima, ugljikohidratima i vlaknima, a zatim to prati pićem za doručak koje se sastoji od hranjivih sastojaka.

 Zbog proteina i ostalih elemenata koji su prirodno prisutni u sastojcima, u napitak su uvršteni kelj, špinat i spirulina, za koje se tvrdi da su joj omiljeni. Povremeno jede malo zobene kaše kako bi održala nivo energije tokom dana.

Također, navodi se da princeza od Walesa voli hranu poput salate od lubenice s fetom, avokadom i krastavcima za druge obroke.

Između obroka Kate često voli grickati svježe voće i povrće, a sve je to bogato hranjivim tvarima koje potiču zdrav rast kose i daju joj lijepe pramenove.

(Klix.ba)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...