NASTAVAK SUĐENJA HOLIVUDSKOM GLUMCU: "Kevin Spacey je flertovao s 19-godišnjakom"

Keller je citirala i dio iskaza škotsko-američkog glumca Barrowmana, koji još nije javno objavljen, u kojem se navodi da je par nakon povratka u Spaceyjev stan ležao na krevetu, ali nisu imali nikakvu seksualnu aktivnost zbog Rappove prisutnosti.

  • Show

  • 12. Okt. 2022  

  • 0

Kevin Spacey flertovao je s 19-godišnjim Johnom Barrowmanom i ležao s njim u krevetu, moglo se čuti na suđenju holivudskoj zvijezdi.

Advokati američkog glumca, javljaju svjetski mediji, kažu da se između njih nije dogodilo "ništa neprimjereno" nakon što je pozvao mlađahnog glumca, buduću zvijezdu "Torchwooda", u svoj stan 1986. godine. Detalji susreta, donosi Daily Mail, otkriveni su jučer u njujorškoj sudnici u sklopu građanske tužbe koju je protiv oskarovca ​​pokrenuo glumac Anthony Rapp.

Sud je čuo da je Rapp bio prisutan te večeri, budući da su on i Barrowman bili srednjoškolski prijatelji i da su zajedno sreli holivudskog glumca iza pozornice u njujorškom pozorištu. Rečeno je da je do susreta došlo prije navodnog incidenta u kojem je Rapp, koji je tada imao 14 godina, kako tvrdi bio predmet "neželjenog seksualnog napada" Kevina Spaceyja na jednoj zabavi. Ova tvrdnja, koju je Spacey "kategorički negirao", predmet je tužbe u New Yorku.

Prema pak jučerašnjem svjedočenju Spacey je pozvao i Barrowmana i Rappa na večeru nakon što su se upoznali, a kasnije i u klub The Limelight. Glumčeva advokatica Jennifer Keller, rekla je da je pozornost njezinog klijenta bila usmjerena na Barrowmana tijekom cijele večeri, no da se nije dogodilo "ništa neprimjereno".

Spacey "nije ponudio Rappu alkohol" i njih dvojica nisu bili sami zajedno, ustvrdila je također Keller što je Rapp prihvatio. Upitan vjeruje li da su ga vidjeli kao "privjesak" tokom večeri, Rapp je odgovorio "ne".

Keller je citirala i dio iskaza škotsko-američkog glumca Barrowmana, koji još nije javno objavljen, u kojem se navodi da je par nakon povratka u Spaceyjev stan ležao na krevetu, ali nisu imali nikakvu seksualnu aktivnost zbog Rappove prisutnosti.

Izneseno je i kako je Barrowman kasnije Spaceyju poslao cvijeće i da su ostali u kontaktu, a Spacey je često nazivao Barrowmana i njegovu majku, što je tvrde, njoj bilo drago. Keller je rekla da je Rapp pokušao prikazati Spaceyja kao "uznemiravača i uhoditelja" upravo zbog tih telefonskih poziva, prenosi Jutarnji.hr.

Prije toga, Rapp je završio davanje iskaza započetog u petak, rekavši da "nikada nije želio karijeru poput Kevina Spaceyja" te da je "ponosan i zahvalan" na vlastitoj. Dodao je i kako smatra da je njegova "dužnost" kao glumca pratiti rad holivudske zvijezde, unatoč navodnom incidentu na zabavi 1986. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...