„VERI GUD INGLIŠ, MISTER DODIK…“: Blamaža za blamažom, društvene mreže gore nakon Dodikove poruke Orbanu na engleskom jeziku..

Nakon Dodikove objave redali su se komentari, a „Slobodna Bosna“ donosi neke od najzanimljivijih.

  • Mini market

  • 14. Okt. 2022  14. Okt. 2022

  • 5

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je na konferenciji za novinare u Budimpešti nakon sastanka sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom da je na sastanku razgovarano o strateškim, bilateralnim i pitanjima o Evropskoj uniji i kandidatskom statusu BiH.

Dodik je na konferenciji za novinare rekao da je uvijek dobro razgovarati sa prijateljem, koji nema kalkulacija i partnerski se odnosi prema Republici Srpskoj.

No, sve bi prošlo gotovo neprimjećeno da se Dodik na Twitteru nije pokušao zahvaliti Orbanu i na engleskom jeziku.

Po ko zna koji put lider SNSD-a se propisno izblamirao, ili onaj ko mu piše objave na engeskom jeziku.

Nakon Dodikove objave redali su se komentari, a „Slobodna Bosna“ donosi neke od najzanimljivijih.

Inače, Dodik se Orbanu i komesaru za proširenje Varhelyju zahvalio za podršku kandidatskom statusu, ali je poručio i da će sve biti uzaludno ako stanje u BiH ostane onako kakvo je danas.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...