TEŽAK UDES NA MAGISTRALNOM PUTU BANJA LUKA-TESLIĆ: Jedna osoba poginula prilikom slijetanja s mopeda

Dodaju da je povrijeđeni prevezen vozilom Hitne pomoći u Dom zdravlja "Sveti Pantelejmon" u Kotor-Varoši, te da je tamo i preminuo.

  • Hronika

  • 17. Okt. 2022  

  • 0

Na magistralnom putu Banja Luka - Teslić jedna osoba je poginula prilikom slijetanja s mopeda.

- Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka izvršili su uviđaj na mjestu saobraćajne nesreće koja se dogodila na magistralnom putu Banja Luka – Teslić, u mjestu Slatina u općini Kotor-Varoš, u kojoj je učestvovalo lice inicijala I. G. iz Kotor-Varoši s mopedom - naveli su iz PU Banja Luka.

Dodaju da je povrijeđeni prevezen vozilom Hitne pomoći u Dom zdravlja "Sveti Pantelejmon" u Kotor-Varoši, te da je tamo i preminuo.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...