ZAMALO TUČA U HRVATSKOM SABORU: Zekanović nazvao Raspudića majmunom, petorica krenula na jednog

- Nije nas Nino Raspudić razdvajao, nego je pet Mostovaca fizički nasrnulo na mene. Pogledajte kamere, vidjet ćete šta se događalo - rekao je Zekanović.

  • Regija

  • 18. Okt. 2022  18. Okt. 2022

  • 2

Tijekom sjednice Antikorupcijskog vijeća Hrvatskog sabora u Zagrebu zamalo je došlo do tuče.  

U jednom trenutku predsjedavajući Nikole Grmoje izbacio je Hrvoja Zekanovića sa sjednice zbog upadanja u riječ, prenosi N1 .

Kasnije je Zekanović komentirao incident.

- Nije nas Nino Raspudić razdvajao, nego je pet Mostovača fizički nasrnulo na mene. Gledajte kamere, vidjet ćete što se događalo - rekao je Zekanović.

On je potvrdio novinarima i da je Raspudića nazvao majmunom, ali je rekao da nije pokazao srednji prst Raspudiću ili Bulju.

- Pavijani i babuni su plemenite životinje. Oni su izdajnici hrvatskog naroda, to je veleizdaja što oni rade. Ja s predsjednikom Vlade Republike Hrvatske nemam nikakav dogovor. Niti je on meni nešto nudio, niti sam ja tražio, za razliku od njih koji su kritizirali, a prije par dana su se vozili u limuzinama sa zatamnjenim staklima nudeći mu sve i svašta. To je jako bitno da se zna - tvrdi Zekanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...