UPLAKANA U SPOTU, PJEVA O SEBIČNOSTI: Je li Shakira novu pjesmu posvetila Piqueu?

Shakira je pjesmu najavljivala isječkom iz spota u kojem muškarac gazi ljudsko srce, a zahvaljujući tekstu koji govori "Nisi ti kriv, nisam bila kriva ja, za to je bila kriva monotonija" mnogi smatraju da je opisala prekid s nogometašem.

  • Show

  • 20. Okt. 2022  

  • 0

Kolumbijska pjevačica Shakira konačno je predstavila najavljivani duet s Portorikancem Ozunom nazvan "Monotonia", a kako dolazi nakon raskida s nogometašem Gerardom Piqueom svi se pitaju je li njemu i posvećena.

Shakira je pjesmu najavljivala isječkom iz spota u kojem muškarac gazi ljudsko srce, a zahvaljujući tekstu koji govori "Nisi ti kriv, nisam bila kriva ja, za to je bila kriva monotonija" mnogi smatraju da je opisala prekid s nogometašem.

Tekst pjesme dalje govori: "Odjednom više nisi bio isti (isti), ostavio si me zbog svoje narcisoidnosti (sebičnosti), zaboravio si šta smo jednog dana bili".

Obilježavajući prvu saradnju između Shakire i Ozune, "Monotonia" prati kantautoricinu pjesmu "Te Felicito" s Rauwom Alejandrom, u kojoj također "proziva" svog bivšeg partnera i čestita mu na "sjajnoj predstavi zbog čega je povjerovala da je stvarno voli".

"Monotonia" i "Te Felicito" uslijedile su nakon prekida s dugogodišnjim partnerom s kojim ima dvoje djece, nogometnom zvijezdom Gerardom Piqueom.

U intervjuu za Elle, pjevačica je otvoreno progovorila o raskidu, nazvavši ovaj trenutak jednim od "najtežih" u svom životu.

"Ostala sam tiha i samo sam pokušala sve procesuirati. Hm, i da, teško je govoriti o tome, pogotovo zato što još uvijek prolazim kroz to, i zato što sam u javnosti i zato što naša razdvojenost nije kao obična razdvojenost. I tako je bilo teško ne samo meni, nego i mojoj djeci. Nevjerovatno teško", priznala je Kolumbijka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...