ZLATAN IBRAHIMOVIĆ I JANE FONDA U AKCIJI: "Nije loše za nekoga tvojih godina" (FOTO, VIDEO)

Nagrađena glumica, aktivistkinja i ikona fitnessa nalazi se u ulozi instruktorice ohrabrujući Zlatana da “odvježba” neke od njenih legendarnih pokreta.

  • Show

  • 20. Okt. 2022  20. Okt. 2022

  • 0

Legendarna glumica i fitness ikona Jane Fonda i legendarni i još uvijek aktivni nogometaš Zlatan Ibrahimović oduševili su cijeli svijet svojim pojavljivanjem u kampanji jednog od svjetskih modnih giganata.

Švedska kompanija H&M angažirala je dvije svjetske zvijezde da svijetu predstavi  H&M Move čiji je cilj da se cijeli svijet, odnosno svi ljudi pokrenu kroz sport.

Spot je za kratko vrijeme izazvao brojne reakcije, a pojava Ibrahimovića i Fonde, koji u spotu razgovaraju putem video poziva, oduševila je milione.

image

Zlatan Ibrahimović

Da bi poželjela Ibrahimoviću dobrodošlicu u tim H&M Move, Jane Fonda nudi mu individualni trening za održavanje kondicije. Nagrađena glumica, aktivistkinja i ikona fitnessa nalazi se u ulozi instruktorice ohrabrujući Zlatana da “odvježba” neke od njenih legendarnih pokreta. Iako spreman na trening, u jednom trenutku djeluje kao da se nogometaš čak i “ljuti” na popularnu fitness zvijezdu i kreće joj pokazivati pokrete kako se zapravo izvode, prenosi Gloria.hr.

“Nije loše za nekoga tvojih godina”, našalila se Fonda na Ibrahimovićev račun, dok joj on odvraća: "Polako, Jane".

   

Zlatan je inače jedan od najpoznatijih nogometnih napadača svih vremena, a njegovu karijeru dosad su obilježili ozbiljni sportski uspjesi. Više od dvadeset godina svoje karijere igra za AC Milan i najbolji je strijelac švedske reprezentacije svih vremena. On je također otac, planinar, govori pet jezika i strastven je prema taekwondou.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...