ISPLIVAO SNIMAK PREBIJANJA SINA BIVŠEG PREDSJEDNIKA JUGOSLAVIJE: Jedan napadač uhapšen, za drugim raspisana POTRAGA

U bolnici su mu konstatovane teške tjelesne povrede, prijelom nosa.

  • Hronika

  • 22. Okt. 2022  

  • 0

Darko Lilić, sin bivšeg predsjednika Savezne republike Jugoslavije Zorana Lilića, brutalno je pretučen jučer ujutru na Novom Beogradu ispred Westa 65, a sada se pojavio i snimak prebijanja.

Kako se vidi na snimku, muškarac ga udara u tijelo i glavu, dok pored njih sve to posmatra drugi muškarac. Nakon što je Lilić pao na zemlju, oni ga okreću na bok i odlaze.

Iako Darko Lilić nije htio da sarađuje sa policijom, za samo nekoliko sati, u zajedničkoj akciji beogradske policije i Trećeg osnovnog tužilaštva uhapšen je Dejan Vuksanović i identifikovan je saizvršilac Aleksandar Relić za kojim je raspisana potraga.

Liliću su u bolnici konstatovane teške tjelesne povrede, prijelom nosa.

Motiv i sve okolnosti slučaja bit će utvrđeni tokom istrage.

Snimak tuče možete pogledati ovdje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...