BURNO NAKON IZBORA U CRNOJ GORI: U Podgorici kao usred Beograda, slavlje uz državnu zastavu Srbije, vatromet i "Veseli se srpski rode" (VIDEO)

Slavlje u njihovom štabu počelo je poslije prvih rezultata, a iz te stranke poručili da će Milatović biti novi gradonačelnik.

  • Regija

  • 24. Okt. 2022  24. Okt. 2022

  • 1

Zastave države Srbije, kao i nakon parlamentarnih izbora 2020. godine, i sinoć se dominantno ističu ulicama Podgorice. Nakon preliminarnih rezultata lokalnih izbora u glavnom gradu Crne Gore, prema kojima aktuelni gradonačelnik Ivan Vuković sa Pokretom "Svi za naš grad" nije osvojio većinu dovoljnu za formiranje vlasti, oponentni su izašli sa porukama da je DPS pao i u Podgorici.

Najviše razloga za slavlje imali su u Pokretu "Evropa sad" koju u Podgorici predvodi Jakov Milatović, a koji su prema rezultatima Centra za demokratsku tranziciju osvojili 21,7 posto grasova, odnosno 13 mandata.

Slavlje u njihovom štabu počelo je poslije prvih rezultata, a iz te stranke poručili da će Milatović biti novi gradonačelnik.

Nakon obraćanja iz štabova grupa građana izašla je na ulice Podgorice da proslavi izborni rezultat i to sa trobojkama Srbije. Slavlje, uz vatromet, trobojke i pjesmu “Veseli se srpski rode”,  organizovano je i ispred Srpske kuće, u kojoj je bio štab koalicije "Za budućnost Podgorice".  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...