JELENA TRIVIĆ IDE DO KRAJA: „Da li je u svemu učestvovao Bakir…“

„Lažni rezultati koje je objavila CIK su jedan kroz jedan politički dogovor, poručila je potpredsjednica PDP-a i kandidat opozicije za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić.

  • Politika

  • 30. Okt. 2022  

  • 6

"Da li je u svemu učestvovao Bakir, to ne želim da komentarišem, to će ljudi sami zaključiti. Jasno je da je Schmidt izašao i rekao da je bilo malo nepravilnosti, ali da izborni proces treba privesti kraju", rekla je Jelena Trivić za Face TV.

Ona je dodala da neće priznati krađu dok je živa.

"Neće spavati mirno, nikad im poraz priznati neću. Nisu nas pobijedili, ali im ni narod ne priznaje. To znam da ih boli. Ko još vjeruje u onakvu odluku CIK-a? Članovi CIK-a nisu matematičari, oni ne utvrđuju samo broj. Jer ako se do tog konačnog broja došlo kriminalnim radnjama, onda oni sabiraju kriminalne podatke. Od početne razlike od 29 hiljada, Arnautović je izjavio da Dodik meni bježi 16 hiljada, znači da je kontrolnim brojanjem utvrđeno 13 hiljada manje. To nije mala razlika, a ona je utvrđena samo brojanjem. Ne znamo falsifikovane, ni mrtve, niti strukturu nevažećih glasova", rekla je Trivić.

Ne vidim svrhu zagovaranja politika krajnosti, a to su BiH bez entiteta, otcjepljenje Republike Srpske i treći entitet, kazala je Jelena Trivić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...