BURNO U "UTISKU NEDELJE", VUČIĆEV BOT NAPAO OLJU BEĆKOVIĆ: "Sram vas bilo, doviđenja..."

Voditeljica se na taj komentar nasmijala i upitala ga zašto onda ne gleda Vučićevu danonoćnu borbu nego gleda “Utisak nedelje”.

  • Regija

  • 07. Nov. 2022  

  • 0

Tokom glasanja za prijedloge u emisiji "Utisak nedelje" jedan gledatelj, koji se javio u program, žestoko je napao voditeljicu i urednicu Olju Bećković rekavši da treba da je bude sramota zbog izbora gostiju koje je pozvala.

“Olja, htio bih da vam samo kažem da je sramota i za vas i za vašu televiziju što dovodite totalno nebitne goste u ovom trenutku koje niti ko zna, niti su zanimljivi u situaciji kada se Vučić danonoćno bori za Srbe na Kosovu i Metohiji koji su pod užasnim pritiskom”, rekao je ljutito gledatelj.

Voditeljica se na taj komentar nasmijala i upitala ga zašto onda ne gleda Vučićevu danonoćnu borbu nego gleda “Utisak nedelje”.

Na taj njen komentar gledalac je ljutito odgovorio “Sram vas bilo” .

„Sram vas bilo, doviđenja,“ uzvratila je Olja Bećković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...