OGLASIO SE GENERALNI KONZULAT BiH U ISTANBULU: Da li među poginulim i povrijeđenim ima bh. građana?

Po informacijama sa kojima GK BiH Istanbul raspolaže, u eksploziji koja se dogodila danas 13.11. 2022. godine u ulici Istiklal na trgu Taksim, među preminulima i povrijeđenim nema državljana Bosne i Hercegovine, navedeno je.

  • Svijet

  • 13. Nov. 2022  

  • 0

Generalni konzulat BiH u Istanbulu oglasio se saopćenjem za javnost nakon današnje eksplozije koja se dogodila u Istanbulu. 

U njihovom saopćenju je navedeno da, za sada, ne postoje informacije da je neko od državljana BiH poginuo ili povrijeđen u današnjoj tragediji.

- Po informacijama sa kojima GK BiH Istanbul raspolaže, u eksploziji koja se dogodila danas 13.11. 2022. godine u ulici Istiklal na trgu Taksim, među preminulima i povrijeđenim nema državljana Bosne i Hercegovine.

 

U slučaju potrebe, GK BiH Istanbul stoji na raspolaganju svim našim građanima.

Možete nas kontaktirati putem fb stranice ili putem e-maila:

gcobih.istanbul@gmail.com, navedeno je u njihovom saopćenju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...