NOVI DETALJI NESREĆE U SUSJEDSTVU: Pijan se zabio u auto supružnika porijeklom iz BiH

"Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati", kažu u policiji

  • Hronika

  • 13. Nov. 2022  

  • 0

Policija u Zrenjaninu uhapsila je D. D. (1980) iz okoline Zrenjanina, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo protiv bezbjednosti saobraćaja.

Sumnja se da je on danas u ranim jutarnjim časovima, upravljajući vozilom pod dejstvom alkohola na putu između Zrenjanina i Melenaca, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su živote izgubili bračni par Drago Đurić (54) i njegova supruga Jela (51), porijeklom iz Bosne i Hercegovine, a jedna osoba je lakše povređena.

"Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu", saopštila je Policijska uprava Zrenjanin.

Prema nezvaničnim podacima, na automobil marke Opel kojim je upravljao Drago i koji se kretao iz pravca Melenaca prema Zrenjaninu, naletio je velikom brzinom sivi reno iz suprotnog smjera, koji je prešao na drugu stranu kolovoza i u punoj brzini gotovo smrskao vozilo u kojem su bili supružnici Đurić.

Saobraćaj u pravcu Melenci - Zrenjanin, bio je u prekidu nekoliko sati nakon teške saobraćajke, a vozilo opel, tj. njegovi ostaci, vozilom šlep službe, uklonjeni su sa desne strane kolovoza iz pravca Melenaca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...