PAPARAZZI U AKCIJI: Zlatko Hasanbegović uhvaćen u šetnji s misterioznom suprugom, o njoj je govorio i Tarik Filipović...

"Nekoliko puta bio sam s ministrom Hasanbegovićem, ali ne mogu reći da se družimo", izjavio je ranije Tarik Filipović.

  • Estrada

  • 14. Nov. 2022  

  • 0

Saborski zastupnik Zlatko Hasanbegović snimljen je u opuštenoj šetnji zagrebačkim ulicama sa svojom suprugom Lamijom, s kojom se u javnosti ne pojavljuje često.

O Lamiji nije poznato puno podataka, osim da je u braku sa Zlatkom dobila dvojicu sinova, Omera i Nedima, te da je prijateljica bivše miss Hrvatske Lejle Filipović o čemu je jednom progovorio i Lejlin suprug Tarik Filipović.

Zlatko i Lamija HasanbegovićFoto: Pixsell

"Suprugu ministra Hasanbegovića poznajem još od studentskih dana i dobra je prijateljica moje supruge. Nekoliko puta bio sam s ministrom Hasanbegovićem, ali ne mogu reći da se družimo', izjavio je Tarik prije nekoliko godina za tportal.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...