IMA NAS: Građani iz više gradova Crne Gore krenuli na protest u Podgoricu (FOTO)

Ispred Skupštine Crne Gore večeras će sa početkom u 20 časova biti održan drugi protest Pokreta "Ima nas". Večeras će biti održana i protestna šetnja.

  • Regija

  • 17. Nov. 2022  17. Nov. 2022

  • 0

Krenuli su i građani iz Berana, Pljevalja ka Podgorici. Iz Herceg Novog je krenuo minibus a uskoro kreće i veći broj automobila, navodi CdM.

Iz Pokreta "Ima nas" je saopšteno da su građani prisustvom na prvom protestu poručili da neće dozvoliti rušenje ustavnog uređenja države i blokadu izbora sudija Ustavnog suda.

“Potpisima podrške građanskoj peticiji od preko deset hiljada jasno su ukazali da žele vanredne parlamentarne izbore, koje vide, kao jedini izlaz iz duboke krize u kojoj se naša država nalazi”, navodi se u saopštenju.

Protest je, prema riječima organizatora, pokazao snagu građanske Crne Gore i jasnu poruku građanima Vladi koja je u tehničkom mandatu i tehničkom premijeru da je ovo tek početak borbe za očuvanje tekovina Crne Gore i stvaranja savremenog i modernog društva.

“Ne odustajemo sve dok se ne ispune naši zahtjevi koji su od krucijalne važnosti za dalju budućnost države i njenih građana”, kazali su iz Pokreta "Ima nas".

Građani krenuli iz BeranaGrađani krenuli iz BeranaFoto: Ima nasFoto: Ima nas

16.35 – Za Podgoricu su krenuli i građani Rožaja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...