EMIR SULJAGIĆ NAJAVIO PODNOŠENJE KRIVIČNE PRIJAVE TUŽILAŠTVU BiH: Pogledajte skandalozne izjave u programu RTRS-a (VIDEO)

Pogledajte video zbog kojeg je reagirao Suljagić.

  • Društvo

  • 18. Nov. 2022  18. Nov. 2022

  • 5

Jutros se na Twitteru oglasio direktor Memorijalnog centra Potočari Emir Suljagić te najavio pokretanje pravnog postupka protiv Javnog televizijskog servisa u bh. entitetu Republike Srpska.

-Sad ćemo testirati dvije institucije. RAK, kojem ću poslati pritužbu i Tužilaštvo BiH kojem ću poslati krivičnu. Nimalo ne sumnjam u to da vladavina prava u ovoj zemlji prestaje tamo gdje počinju muslimani, ali tek da se uvjerimo da je to uistinu tako, poručio je Suljagić.

Pogledajte video RTRS-a zbog kojeg je reagirao Suljagić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...