SAMO NA BHRT-u: Drugi dan Svjetskog prvenstva u nogometu, evo koje utakmice danas možete gledati...

Svoj novi pokušaj da osvoji naslov prvaka svijeta nakon 56 godina čekanja, nikada ambicioznija Engleska će početi susretom protiv selekcije Irana u okviru Grupe B. 

  • Sport

  • 21. Nov. 2022  

  • 0

Na Svjetskom nogometnom prvenstvu koje se održava u Kataru, danas su na rasporedu tri utakmice. Sastaju se selekcije Senegala i Nizozemske, Sjedinjene Američke Države igraju protiv Velsa, a snage će odmjeriti i nogometaši Engleske i Irana.

Nizozemska, trostruki finalista Mundijala i favorit iz sjene, utakmicom protiv selekcije Senegala, prvaka Afrike, počinje nastup u Kataru. Louis Van Gaal na klupi "Oranja" možda može biti prednost. Prijenos meča pratite u programu BHRT od 16 sati i 50 minuta.

Sjedinjene Američke Države po običaju, na prvenstvo stižu sa velikim ambicijama. Koliko su one utemeljene, mogla bi pokazati već prva utakmica protiv nepredvidive reprezentacije Velsa. Utakmica se igra od 19 sati i 50 minuta, uz direktan prijenos na BHRT-u.

Svoj novi pokušaj da osvoji naslov prvaka svijeta nakon 56 godina čekanja, nikada ambicioznija Engleska će početi susretom protiv selekcije Irana u okviru Grupe B. 

Nakon finala Eura, ali i polufinala prethodnog Svjetskog prvenstva i sjajnih kvalifikacija za Katar, Englezi sa punim pravom ulaze u ovaj susret u ulozi velikog favorita. Duel Engleska - Iran igra se na Kalifa stadionu, objektu koji je prvi od svih katarskih stadiona, otvorio svoja vrata za nogometna takmičenja.  

Snimak ovog meča možete pogledati na BHRT-u od 23.45.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...