NAVIJAČ IZ HRVATSKE ODUŠEVIO SRBIJU: "Idemo, Orlovi, Brazil neće pobijediti..." (VIDEO)

Kada je riječ o meču Brazila i Srbije on je ubijeđen - Južnoamerikanci neće pobijediti.

  • Šareni svijet

  • 23. Nov. 2022  23. Nov. 2022

  • 0

Navijači očekuju najbolje ishode njihovih timova, a mnogi od njih se nadaju eventualnom susretu Orlova i Vatrenih u nokaut fazi, odnosno što je dalje moguće - a to je finale.

Jedan hrvatski tiktoker, koji na ovoj društvenoj mreži koristi nadimak Spojena obrva posljednjih dana redovno poziva sve navijače u regionu da navijaju i za Srbiju i za Hrvatsku, javlja Ljudski.ba.

Kada je riječ o meču Brazila i Srbije on je ubijeđen - Južnoamerikanci neće pobijediti.

"Vjerovali ste da će Argentina pobijediti, vjerovali ste da će Danska pobijediti. A, vjerujete da će Brazil pobijditi? Neće Brazil pobijediti! Idemo Srbija... Idemo Orlovi... Možete vi to", rekao je on u jednom od snimaka.

Video pogledajte OVDJE.

U prethodnom snimku je rekao da na Mundijalu navija za Hrvatsku i Srbiju.

"Za njih ću dati srce i glas u srijedu i u četvrtak. Prvu utakmicu imaju Vatreni u srijedu. Hoću da vi susjedi BiH i Srbija navijate i da nam pružite podršku. U četvrtak pružamo podršku Orlovima. Idemo Balkan, što jače", pozvao je region.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...