BRILJIRAO NA DAN DRŽAVNOSTI BiH: Nurkićevih 20 poena u pobjedi "Portlanda" nakon produžetka protiv "New York Nicksa" (VIDEO)

Podsjetimo, Lillard je sa svojim sinom jučer u video poruci čestitao građanima Bosne i Hercegovine Dan državnosti BiH.

  • Sport

  • 26. Nov. 2022  26. Nov. 2022

  • 1

Jusuf Nurkić ubacio je 20 poena u velikoj pobjedi "Portland Trail Blazersa" koji su nakon produžetka savladali "New York Nickse" 132-129. Bosanskohercegovački reprezentativac  imao je  osam skokova i sedam asistencija, od čega je u produžetku ubacio pet poena.

Najbolji u ekipi "Portlanda" bio je Jerami Grant koji je ostvario rekord karijere ubacivši 44 poena. Izvrstan je bio i Anfernee Simons sa 38 poena.

"Portland" je gostujućom pobjedom u New Yorku prekinuo niz od četiri poraza. Ponovo u njihovom sastavu nije bilo najboljeg igrača Damiana Lillarda koji je ozlijeđen. 

Podsjetimo, Lillard je sa svojim sinom jučer u video poruci čestitao građanima Bosne i Hercegovine Dan državnosti BiH.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...