PONOVO U ELEMENTU: Kolinda Grabar Kitarović se pridružila navijačima, odmah je uhvatila…

Ona danas neće iz svečane lože pratiti susret s Belgijom kao što je to bilo protiv Kanađana već će biti na tribini među navijačima.

  • Estrada

  • 01. Dec. 2022  

  • 3

Hrvatska nogometna reprezentacija od 16 sati igra odlučujuću utakmicu protiv Belgije. Pobjeda ili remi dovoljni su Vatrenima za plasman u osminu finala, Svjetskog prvenstva u Kataru.

Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović pridružila se navijačima koji nose veliku zastavu kroz Dohu te se zagrijavaju za utakmicu.

Foto: Pixsell

Ona danas neće iz svečane lože pratiti susret s Belgijom kao što je to bilo protiv Kanađana već će biti na tribini među navijačima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...