NOGOMETNI SPEKTAKLI NA SVJETSKOM PRVENSTVU U KATARU: Rasplet u grupama G i H, dan odluke za Srbiju, evo gdje gledati utakmice...

Grupe G i H igraju završno, treće kolo, na Svjetskom prvenstvu u Katru. 

  • Sport

  • 02. Dec. 2022  02. Dec. 2022

  • 1

Od 16 sati igraju se utakmice između Gane i Urugvaja odnosno Južne Koreje i Portugala. Od 20 sati igraju Srbija protiv Švicarske i Kamerun protiv Brazila. 

U programu BHT1 uživo možete pratiti susret Gane i Urugvaja od 16 sati te Srbije i Švicarske od 20 sati. 

Brazil je, naime, već osigurao prolazak dalje jer ima sigurnih 6 bodova, a senzaciju će upravo protiv peterostrukih svjetskih prvaka tražiti Senegal koji će pokušati uhvatiti priključak u vagon osmine finala zahvaljujući bodu kojeg su osigurali protiv Srbije (3:3).

Pobjedu Brazila priželjkuje Piksijeva ekipa koja sutra mora pobijediti tim Švicarske i, uz pomoć Brazila, proći u osminu finala.

Kada je u pitanju grupa H, situacija je takva da Portugal ide dalje s već osiguranih 6 bodova neovisno o tome kako će odigrati protiv Južne Koreje koja ima 1 bod. 

Bod ima i Urugvaj koji će tražiti pobjedu protiv Gane koja ima 3 boda i na taj način loviti osminu finala. Južnoj Koreji za prolaz dalje treba senzacija protiv Portugala i neriješeno ili minimalna pobjeda Urugvaja nad Ganom. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...