DRAMA U SRBIJI: Pucnjava i paljevine, specijalci blokirali cijeli grad, na snazi je policijska akcija „Vihor 3“ (VIDEO)

Još uvijek nema izvještaja o ranjenima ili povrijeđenima.

  • Regija

  • 12. Dec. 2022  

  • 0

Jake policijske snage, uključujući i interventnu jedinicu, blokirale su Obrenovac u susjednoj Srbiji, a najviše su skoncentrirani kod Doma kulture gde se sinoć dogodila pucnjava.

Još uvijek nema izvještaja o ranjenima ili povrijeđenima.

Kako javljaju srbijanski mediji, zapaljena su dva putnička automobila, ali još nije poznato da li su ova dva događaja povezana.

Kako saznaje „Blic“, mladić N.D. (27) pretučen je sinoć u Ulici Vuka Karadžića u Obrenovcu.

Prema saznanjima ovog portala, oko 20.30 sati, četiri maskirane osobe su drvenim palicama su prvo polupale automobil „Ford Fiesta“, u kojem se nalazio N. D, a zatim ga pretukli.

Nakon toga je iz vatrenog oružja ispaljeno više metaka ka V. M. (24), koji se udaljio sa lica mjesta. Povređeni mladić je sanitetom Hitne pomoći prevezen u Dom zdravlja Obrenovac.

Na snazi je policijska akcija „Vihor 3“ za područje Obrenovca, a policija intezivno radi na identifikaciji i hapšenju svih učesnika ovog slučaja, javlja „Blic“.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...