NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO: Otkriveno kada Luka Modrić napušta reprezentaciju Hrvatske, ali i Real Madrid…

Do danas se ništa nije promijenilo u tim njegovim planovima.

  • Sport

  • 16. Dec. 2022  

  • 0

Luka Modrić je u 32. godini angažirao osobnog trenera za kondicijsku pripremu i prevenciju, Vlatka Vučetića. Od 2016. godine, umjesto krivulje pada motivacije, kod njega se dogodilo suprotno. Maksimalno posvećen radu i karijeri uslijedilo je vrijeme berbe trofeja. U pet godina čak 15 naslova s Realom (po tri puta prvak Španjolske, Europe, svijeta, nacionalni i europski superkupovi) i srebro s Hrvatskom u Rusiji, piše Jutarnji list.

S 37 godina Luka Modrić je dobio “enti” ugovor s Realom i ruši sve rekorde u brojčanim odnosima dobi i uspjeha s tim velikim klubom. S 37 godina Luka Modrić predvodi Hrvatsku do trećeg povijesnog i drugog zaredom polufinala Mundijala. Fenomen! Koji svakako ne može odigrati šest-sedam utakmica u dvadesetak dana na istoj razini, ali to ne mogu ni puno mlađi. No, da Modrić može na top nivou i utjecaju odigrati utakmice u ritmu normalnija natjecanja (prvenstvo, kvalifikacijski nastupi, Final Four), valjda je to temeljem ove mu forme jasno i laicima...

Još prije odlaska u Katar, Luka Modrić je u opuštajućem razgovoru kazao:

- Ovo će biti moj posljednji Mundijal i svim srcem želim da ga odigramo na najbolji mogući način.

- Final Four smo u velikom stilu izborili i imat ćemo priliku da pokušamo osvojiti prestižni trofej!

Do danas se ništa nije promijenilo u tim njegovim planovima. Štoviše, djeluje dodatno motiviran da se ovaj Mundijal završi na postolju. A onda, u junu u Nizozemskoj, krene u trofejnu misiju. I tada, nakon 17 godina od debija, podvlačit će se crta. Ne samo oko reprezentacije, nego oko svega. Reala, aktivne karijere, ideji finiša.

Do juna naredne godine Modrić će biti na raspolaganju selektoru Daliću, tvrdi Jutarnji list.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...