"ONI SU NAŠA PRAVA BRAĆA...": Vučić otkrio za koga će navijati na utakmici između Hrvatske i Maroka (VIDEO)

"Da vam budem iskren i tako će biti i ubuduće i niko mi to neće zabraniti i uvijek ću govoriti slobodno“, rekao je Vučić.

  • Regija

  • 16. Dec. 2022  16. Dec. 2022

  • 4

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo je briljirao na Javnom servisu Srbije.

„U finalu ne znam za koga ću navijati, znam za koga ću navijati u utakmici za treće mjesto – za Maroko, to su naša prava braća, koja nikad neće priznati nezavisno Kosovo. Oni imaju problem sa Zapadnom Saharom. Sad ćete mi reći da cijeli Novi Pazar navija za Maroko, a ja treba da kažem da neću da navijam za njih jer su muslimani? Pa oni su naša braća, prijatelji“, rekao je Vučić.

“Poštujem sve, idite u Hrvatsku na more, ja neću, navijajte za Hrvatsku, ima vas koliko, 11, 12 posto, ja neću. Čestitam vam na izvanrednom uspjehu, ja sam navijao i za Argentinu, a i za sve druge da vam budem iskren i tako će biti i ubuduće i niko mi to neće zabraniti i uvijek ću govoriti slobodno“, rekao je Vučić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...