OGLASILA SE PORODICA SINIŠE MIHAJLOVIĆA: "Siniša će uvijek ostati sa nama. Živimo sa..."

On se posljednje tri i po godine borio s leukemijom, nije uspio na kraju da je pobjedi i njegova porodica se oglasila o tragediji.

  • Sport

  • 16. Dec. 2022  

Čuveni srpski fudbaler Siniša Mihajlović preminuo je u petak u bolnici u Rimu.

On se posljednje tri i po godine borio s leukemijom, nije uspio na kraju da je pobjedi i njegova porodica se oglasila o tragediji.

Miha je iza sebe ostavio suprugu Arijanu, kćerke Virginiju i Victoriju i sinove Miroslava, Marka, Dušana i Nikolasa.

“Njegova supruga Arijana, sa djecom Viktorijom, Virginijom, Miroslavom, Dušanom i Nikolasom, nećakinjom Violantom, majkom Victorijom i bratom Draženom, u tuzi saopštavaju nepravednu i preranu smrt svog muža, oca, uzornog sina i brata – Siniše Mihajlovića. Jedan izvanredan profesionalac, dostupan i dobar prema svima. Hrabro se borio protiv strašne bolesti. Zahvaljujemo se ljekarima i medicinskim sestrama koji su ga pratili godinama, sa ljubavlju i poštovanjem, posebno dr Francesca Bonifaci, dr Antonio Kurti, prof. Alesndro Rambaldi i dr Luka Marcetti. Siniša će uvijek ostati sa nama. Živimo sa svom ljubavlju koju nam je on pružio“, napisala je porodica u saopštenju, koje su prenijeli italijanski mediji.

Mihajlović je imao 53 godine, tokom karijere je između ostalog igrao za Crvenu zvezdu, Sampdoriju, Lazio i Inter, a kasnije je bio trener više italijanskih klubova.

Bio je i selektor Srbije prije deset godina, a ostaće upamćen i kao vrstan virtuoz sa slobodnih udaraca.

Vezane vijesti

trenutak ...