NE MOŽE BEZ THOMPSONA: Rođeni Zeničanin u Zagrebu poveo 80.000 navijača da pjevaju "Herceg-Bosno, srce ponosno"

Lovren je nakon pobjede u utakmici za treće mjesto protiv Maroka (2:1) na izrazito primitivan način verbalno napao novinare iz Hrvatske.

  • Regija

  • 18. Dec. 2022  18. Dec. 2022

  • 15

Stoper fudbalske reprezentacije Hrvatske, rođeni Zeničanin Dejan Lovren je po dolasku Vatrenih na zagrebački Trg bana Jelačića u Zagrebu gdje ih je dočekalo prema nekim procjenama čak 80.000 ljudi zapjevao pjesmu kontroverznog Marka Perkovića Thompsona. 

- Dobra večer Hrvatska. Ponavljam Brozovićeve riječi, koliko nas ima. Molio bih vas onu pjesmu koju smo otpjevali prije četiri i po godine, mislim da ćete se sjećati - rekao je Lovren i poveo Thompsonovu pjesmu "Lijepa li si", što je publika na prepunom trgu odmah prihvatila, prenosi index.hr .

Podsjećamo, ovu pjesmu igrači Hrvatske pjevali su nakon pobjede nad Brazilom u četvrtfinalu Mundijala. Riječ je o pjesmi u kojoj je jedan dio Bosne i Hercegovine pripojen Hrvatskoj. "Herceg - Bosno, srce ponosno", poručili su Hrvati, slaveći trijumf nad Brazilom.

Lovren je nakon pobjede u utakmici za treće mjesto protiv Maroka (2:1) na izrazito primitivan način verbalno napao novinare iz Hrvatske.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...