NOVI ISPAD DEJANA LOVRENA: "Šaka bijednih, jadnih i ljubomornih ljudi, mrze sve što je hrvatsko"

Dejan Lovren odgovorio je na Instagram profilu Prva hrvatska nogometna liga koji je objavio: "Našla se ekipa prozivati majstore... Samo jako, Deki i Broz. Hrvatska je uz vas. Uživajte nakon srebra i u zasluženoj bronci."

  • Šareni svijet

  • 20. Dec. 2022  20. Dec. 2022

  • 4

Lovren je ispod ove objave napisao:

"Šaka bijednih, jadnih i ljubomornih ljudi, mrze sve što je hrvatsko. Ustvari, mrze sebe prvo. Njima se zgadilo sinoć kad sam zapjevao pred cijelom Hrvatskom 'Lijepa li si'. Nije mi jasno kako rade u Hrvatskoj?", napisao je Lovren, za kojeg je USKOK još prije pet godina zaključio da na suđenju Mamiću nije dao istinit iskaz.

24sata.hr podsjeća Lovren je napravio skandal nakon bronze u Kataru gdje je u mix zoni izvrijeđao novinare za koje je zaključio da se baš njemu smiju. Nakon bronze je u kafiću na uzvik 'za dom', zaurlao 'spremni', zajedno s Marcelom Brozovićem.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...