U MASOVNOJ TUČI NA CETINJU: Korištene šipke i lopate, povrijeđena dva mladića

Policija traga za licima koja se sumnjiče za napad na B.L., B.V., i M.N.

  • Hronika

  • 31. Dec. 2022  

  • 0

Dva mladića sa Cetinja teže su povrijeđena u masovnoj tuči, potvrđeno je CdM-u nezvanično iz Uprave policije.

Iz Operativno komunikacionog centra Uprave policije su za CdM kazali da su povrijeđene osobe upućene u Urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore.

Radio Cetinje poše da se i tuči koja se oko 13 sati i 15 minuta dogodila ispred lokala „La Martina“ na Cetinju učestvovalo je više osoba od kojih su B.L. (17) B.V. (18), nakon ukazane pomoći u cetinjskoj bolnici upućeni na dalje pretrage u Klinički centar Crne Gore”, nezvanično saznaje Radio Cetinje.

M.N.(18) zadobio lakše tjelesne povrede i priveden u cetinjsku policiju. Radio Cetinje saznaje da su u tuči korišćene šipke i lopate.

Policija traga za licima koja se sumnjiče za napad na B.L., B.V., i M.N.

Osnovno državno tužilaštvo sa Cetinja je naložilo da se utvrde sve činjenice vezane za ovaj slučaj, da se izuzmu eventualni snimci video nadzora i da se saslušaju svi eventualni svjedoci.

Policija je saslušala vlasnika kafića R.I. (34) i pomenutog M.N.

Nije saopšteno zašto je došlo do ovog incidenta.

Istraga je u toku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...