NEVJEROVATAN RASPLET TRANSFERA: Prošao ljekarske preglede u Evertonu, a potpisao za Tottenham

Ove sezone Danjuma je za Villarreal u 17 nastupa zabio šest golova.

  • Sport

  • 24. Jan. 2023  24. Jan. 2023

  • 0

Everton je bio nadomak dovođenja Arnauta Danjume (25) iz Villarreala. Klub iz Liverpoola je s nizozemskim ofanzivcem odradio liječničke preglede prošlog vikenda, a klubovi su imali dogovor. Dokumenti su trebali biti potpisani danas i Danjuma je trebao postati igrač predzadnje ekipe Premier lige, no umjesto toga završio je u Tottenhamu.

Naime, londonski je klub sinoć ušao u ovaj posao s ponudom Villarrealu. Tottenham je Špancima ponudio posudbu s pokrivenom platom igrača do kraja sezone, a Spursi su to prihvatili. Danjuma je izabrao Tottenham umjesto Evertona i odmah prešao u ekipu Antonija Contea. Danjuma će kroz 24 sata potpisati ugovor sa Spursima.

Ove sezone Danjuma je za Villarreal u 17 nastupa zabio šest golova. U karijeri je igrao za TOP Oss, PSV, NEC Nijmegen, Club Brugge i Bournemouth, a za Reprezentaciju Nizozemske je u šest nastupa zabio dva gola.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...