SIJEVNULA JE BOMBA U RAŠLJE: Pogledajte golčinu u 90. minuti o kojoj i jutros bruji Njemačka... (VIDEO)

Bayernu je izjednačenje donio Joshua Kimmich pogotkom u 90. minuti. Kimmich je s 30-ak metara.

  • Sport

  • 25. Jan. 2023  25. Jan. 2023

  • 0

Bayern i Köln odigrali su iznenađujućih 1:1 u 17. kolu Bundeslige. Gosti su bili na pragu senzacionalne pobjede, no njemačkog je prvaka u finišu utakmice spasio Joshua Kimmich čudesnim golom.

Gosti su poveli golom Tunižanina Ellyesa Skhirija u četvrtoj minuti. Asistirao mu je Julian Chabot za šok na Allianz Areni. Očekivalo se da će se Bayern brzo vratiti u utakmicu, no ekipa Juliana Nagelsmanna nije uspjela savladati vrlo raspoloženog gostujućeg golmana Marvina Schwabea. Bayernu je izjednačenje donio Joshua Kimmich pogotkom u 90. minuti. Kimmich je s 30-ak metara raspalio i pogodio je same rašlje. 

Pogodak pogledajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...