NAKON SASTANKA SA GRADONAČELNIKOM BIJELJINE LJUBIŠOM PETROVIĆEM: Nebojša Vukanović poručio da će novi napadi Dodikovog režima na Semberiju propasti

"Ovo biti naša politička borba za Staljingrad", poručio je Nebojša Vukanović

  • Politika

  • 29. Jan. 2023  

  • 2

Delegacija Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića danas se u Bijeljini sastala sa gradonačelnikom Bijeljine Ljubišom Petrovićem i njegovim saradnicima.

"Razgovarali smo o aktuelnoj političkoj situaciji, a posebno o najavljenom referendumu i pokušaju opozviva gradonačelnika, koji je pokrenula skupštinska većina predvođena SNSD-om. Pružićemo snažnu podršku i upregnuti sve resurse kako bi pokušaj opoziva propao, i uvjeđemi smo da će novi napad režima na Bijeljinu i Semberiji propasti, da će ovo biti naša politička borba za Staljingrad", poručio je Nebojša Vukanović na svom blogu.

Pored mene i poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Đorđa Vučinića, u Delegaciji Liste za pravdu i red bili su dr Dragan Đorđić, nosilac liste za Skupštinu, Miloš Trifković, povjerenik za Bijeljinu, i Marija Topić Nikolić, delegat u Vijeću naroda Republike Srpske.

Na konferenciji za novinare odgovarali smo na brojna pitanja novinara, od rezolucije Kantona o tri prsta, populizmu, do Mafije, Tota Rine Republike Srpske, tajkunima, njihovom spornom kapitalu te dešavanjima u opoziciji, odnosima sa Jelenom Trivić, Draškom Stanivukovićem, SDS-om i PDP-om.

Pogledajte snimak konferencije za novinare, koji je uživo prenosila BN televizija u Dnevniku 1, a žao mi je što niko sa RTRS-a nije došao i ispratio press…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...