ZVIZDIĆ RAZGOVARAO SA AMBASADOROM HLOBENOM: "Slovačka je uvijek bezuslovno podržavala euroatlantski put BiH"

Tokom sastanka, predsjedavajući Zvizdić i ambasador Hloben su istaknuli značaj unapređenja odnosa dvije prijateljske zemalje, posebno u oblasti ekonomije, privrede, turizma, obrazovanja i kulture. 

  • Vijesti

  • 06. Feb. 2023  06. Feb. 2023

  • 3

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić primio je danas u nastupnu posjetu ambasadora Slovačke Republike u BiH Romana Hlobena, kojeg je informirao o aktuelnoj političkoj situaciji nakon oktobarskih izbora, s posebnim fokusom na dinamiku formiranja vlasti.

On je zahvalio Slovačkoj na podršci BiH prilikom dodjele kandidatskog statusa i istaknuo da je Slovačka uvijek bezuslovno podržavala euroatlantski put Bosne i Hercegovine.

Tokom sastanka, predsjedavajući Zvizdić i ambasador Hloben su istaknuli značaj unapređenja odnosa dvije prijateljske zemlje, posebno u oblasti ekonomije, privrede, turizma, obrazovanja i kulture. 

Na kraju sastanka, predsjedavajući Zvizdić je ambasadoru Hlobenu poželio uspješan diplomatski mandat i prijatan boravak u Bosni i Hercegovini, saopćeno je iz Zvizdićevog kabineta, prenosi Sektor za odnose s javnošću PSBiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...