PROJEKAT VRIJEDAN 128 MILIONA MARAKA: Potpisan ugovor o izgradnji bolnice u Trebinju

Alen Šeranić potpisao ugovor

  • Ekonomija

  • 09. Feb. 2023  09. Feb. 2023

  • 0

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić potpisao je u Banjaluci, sa predstavnikom izabrane grupe ponuđača za realizaciju projekta, ugovor o izgradnji nove bolnice u Trebinju.

Riječ je o jednom od najznačajnijih projekata Vlade Republike Srpske u zdravstvenom sistemu, čiji je cilj izgradnja savremeno opremljene bolnice za pružanje kvalitetnih zdravstvenih usluga po najvišim standardima, građanima Trebinja i susjednih opština i gradova. Vrijednost projekta procijenjuje se na 128 miliona KM.

Nova bolnica Trebinje imaće kapacitet 223 kreveta sa svim klinikama i odjeljenjima, te površinom bolničkog kompleksa od 17.826 metara kvadratnih koji će se graditi po sistemu “ključ u ruke”.

Potpisivanju ugovora u Vladi Republike Srpske, prisustvovao je i predsjednik Republike Milorad Dodik, kao i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...