VUČIĆ NE MOŽE BEZ DRAME: „Kada je država ugrožena i njeni temelji, u uslovima teške situacije…“

Predsjednik Srbije obratio se građanima u Kragujevcu.

  • Regija

  • 15. Feb. 2023  

  • 3

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je u Kragujevcu, pred početak Sretenjske akademije "Knežev zapis", da je, kada je država ugrožena i njeni temelji, u uslovima teške situacije u svijetu, najvažnije da budu zajedno, okupljeni i jedinstveni u želji da sačuvaju državu.

-I to nema veze sa političkim partijama, to ima veze sa onim što je biće srpskog naroda, ali i svih drugih građana Srbije, da razumiju da imamo nešto što je sveto, a to je naša zemlja Srbija. I ništa svetije nemamo, kazao je Vučić.

-Nema igre, nema avanturizma, potreban nam je ozbiljan i odgovoran pristup, koji znači čuvanje mira i stabilnosti, jer su nam potrebna djeca u budućnosti, kazao je Vučić obraćajući se građanima u Kragujevcu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...