DRITAN ABAZOVIĆ IZ HAGA: "Ruka pravde stići će sve koji su radili protivzakonito"

(...) i siguran sam da je Crna Gora na pravom putu."

  • Regija

  • 16. Feb. 2023  16. Feb. 2023

  • 2

Premijer Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović boravi danas u posjeti EUROPOL-u u Hagu.

Nakon sastanka sa predsjednicom EUROPOL-a Katrin de Bol, Abazović je kazao da zajedničko djelovanje dvije institucije, tek treba da da rezultate. 

"Izuzetno produktivna saradnja između Crne Gore i EUROPOLA. Ministar Filip Adžić je tokom zadnje posjete EUROPOL-u uspio da dogovori jako značajne stvari vezano za našu dobru saradnju i vlada načelno potvrđuje ono što je naša želja a to je da vladavina prava zaživi, a ruka pravde stigne do svih koji su radili protivzakonito i siguran sam da je Crna Gora na pravom putu",  rekao je Abazović u video poruci. 

On je kazao da će insitucije odgovoriti onome što su zahtjevi EUROPOLA, ali i crnogorskih građana, navodi Pobjeda.

"U našem zajedničkom djelovanju postižemo rezultate koji tek treba da postanu vidljivi u narednom periodu", naveo je Abazović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...